Ada 5 Sebab Kenapa Perempuan Kasar Paling Best Jadi Pasangan

Tak dinafikan ramai lelaki yang sukakan perempuan yang lemah lembut sopan santun. Tapi ada juga lelaki yang sangat teruja bila dapat kenal perempuan yang kasar. Sebab perempuan yang kasar ni pun ada karakter mereka tersendiri.

1. Sentiasa jujur bila bercakap

Orang kata perempuan ni complicated? Tak payah risau sebab perempuan kasar ni simple je. Semua benda dia akan terus terang sampai tu main cakap lepas!

“Terima aku seadanya, kalau tak nak kau boleh blah!”

2. Lelaki akan rasa tergugat sebab semua benda dia boleh buatwanita kasar, perempuan kasar, pasangan kasar, makwe kasar, awek kasar

Wanita jenis kasar ni tak suka sangat nak harapkan lelaki. Jadi, korang akan rasa respect kat perempuan macam ni sebab semua benda dia boleh buat sendiri.

3. Jenis yang fun!

Diorang ni dalma kepala macam-macam plan ada. Korang serius tak akan bosan bila keluar dengan diorang.

4. Mereka jenis yang berdikari

Wanita kasar dan tegas tidak akan bergantung harap dengan lelaki. Mereka tahu apa yang mereka inginkan dan melakukan semuanya sendiri.

5. Anda tak perlu risau tentang keselamatannya

Jika pasangan anda keluar bersama rakan wanitanya, anda tidak perlu risau kerana mereka pandai menjaga diri.

Percaya atau tidak, jika terlibat dalam insiden tayar pancit, merek lebih gemar selesaikan masalah itu sendiri.

Loading...

Leave a Reply